28 Eylül 2007 Cuma

MSN Şifre çalma proramı


Msn şifresi çalmak için en gelişmiş program


MSN Şifre Deneyici Programının Kullanımı :
Evet arkadaşlar şimdi başlayalım şifreleri denemeye. Ekteki zipli dosyanın içindeki MSN.exe adlı programı açıyoruz.
Aşağıdaki capturede görünen yerlerden Kurbanın Mail Adresi yazan yere şifresini öğrenmek istediğiniz mail adresini yazıyoruz. Şifre Yükle yazılı düğmeye basarak daha önce oluşturduğumuz DICTION.txt adlı dosyayı seçiyoruz. Ve son olarak Başlat düğmesine basıyoruz.


Bu andan sonra programın daha önceden wordlistle oluşturduğumuz şifreleri denemesini beklemeye başlıyoruz. Program eğer şifreyi bulursa bulduğu anda bize haber veriyor. Eğer listedeki tüm şifreleri denediği halde bulamazsa da bulunamadığına dair bilgi veriyor. Eğer şifreyi bulamazsanız farklı bir wordlist deneyin

msn patlatma,msn çökertme

Msnde istediğin kişinin msnini patlatmak çökertmek istermisin?


Msnde bir kişiye kıl oldunuz ve msnini patlatıp çökertmek istediniz ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz.O zaman buyrun burdan yakın:
1) MSN messenger'ı açın,
2) Kilitleceğiniz kişiye e-mail attığınız sayfayı açın,
NOT: adam bu sırada offline olmalıdır.
3) İstediğiniz şeyi yazın ve üst üste 50-100 kere göndere basın.
Bu işlemi 1 saniye arayla yapın. Ne kadar çok basarsanız o kadar garanti olur.

Kişi msn'ini açınca 100'lerce kez bir yeni ileti var yazacak ve adam bu iletileri açmaya çalışınca msn'i kilitlenecek

Etiketler:
msn patlatma,msn çökertme,msn çalma,msn hack,msn hekleme,programsız msn patlatma

24 Eylül 2007 Pazartesi

Ashampoo Burning Studio 7.01 türkçe bedava indir

Ashampoo Burning Studio 7.01 hemen türkçe sürümünü bedava indirin Ashampoo Burning Studio türkçe, kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.Ashampoo Burning Studio 7.01Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan türkçe bedava yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm türkçe işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla Ashampoo Burning Studio da türkçe bedava bir ses cd'si oluşturabileceğiniz gibi indirp mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz.Ashampoo Burning Studio 7.01 Müzik cd'lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd'ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler# Çoklu-disk dosya yedeği ve CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerinde geri alma işlemi.# Güçlü şifre koruması ile sıkıştırılmış yedek arşiv dosyaları oluşturma.# CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerindeki arşivleri çoklu çaprazlama ile parçalama.# Arşiv dosyalarının içeriklerini özgün biçimlerine döndürme.# Bütünleşmiş ses cd'si ripleyici.# Kopya cd'leri numaralandırma ayarı için yeni seçenek eklemesi.# İlk denemede dışarı atılan disklerin hemen doğrulanır hale gelmesi.# Daha kolay ve etkili kullanım için programın yapısında birçok geliştirmenin yapılması.

23 Eylül 2007 Pazar

slm bu ilk mesajım

slm bu ilk mesajım